U bevindt zich hier: HomeSoftware GenealogieLegacy Family TreeOude beroepenOude beroepen met een G

Legacy Family Tree

Legacy Family Tree

Legacy is een genealogieprogramma waarmee u op een eenvoudige manier uw genealogische gegevens kunt beheren. Familiestambomen met miljoenen personen kunnen worden vastgelegd, getoond en beschreven. Legacy houdt namen, aliassen, datums, plaatsen, feiten, notities, bronnen, afbeeldingen en geluiden bij en laat die op het scherm zien op zo’n intuïtieve wijze dat u gemakkelijk het grote verband van uw hele familie kunt zien. Het is gemakkelijk om door al uw familieverbanden te navigeren met gebruikmaking van de Gezinsblad- en de Kwartierstaat-schermen. Van het ene naar het andere gezin gaan is een kwestie van een klik. Toevoegen van personen en huwelijken kan in elk scherm op elk moment worden gedaan Het wijzigen en toevoegen van nieuwe informatie is eenvoudig en begrijpelijk. Legacy omvat alle standaard genealogische rapporten, evenals tijdlijnen, vragenlijsten, research logs, volkstellingformulieren en andere blanco formulieren. U kunt zelfs een heel boek over uw familie printen, compleet met plaatjes.Legacy kan het verband tussen iedereen in uw familiebestand en een gespecificeerde persoon berekenen. Het kan ook iemands leeftijd berekenen en veel belangrijke feiten uit iemands leven presenteren.U kunt enorme hoeveelheden informatie opslaan. Ouders kunnen tot zestig kinderen hebben, personen kunnen meerdere paren ouders hebben, en er kunnen honderden generaties worden opgenomen.

Meer weten?

Nieuwsflitsen

Donderdagavond heeft de gemeenteraad ingestemd met een voorstel van het college om een nieuw depot te bouwen voor het Stadsarchief.

Het Stadsarchief, sinds 2007 gevestigd in het monumentale pand De Bazel aan de Vijzelgracht, barst uit zijn voegen. De huidige depotcapaciteit van 48 kilometer archief is niet meer voldoende voor de immer groeiende...

Lees meer...

Login vdrmolenGo to top