U bevindt zich hier: HomeSoftware GenealogieNieuws genealogieGeneanetArchief voegt meer dan twintig historische films over Utrecht toe

Laat je stamboom uitzoeken voor Serious Request én voor jezelf!

Fan wa binne jo ien? | Van wie ben je er een?

Altijd al willen weten wie je voorouders waren, maar nooit tijd gehad dit uit te zoeken? Of gewoon op zoek naar een bijzonder kerst- en/of verjaardagscadeau? In het kader van Serious Request biedt Tresoar de helpende hand!

Voor € 25,00 zoekt Tresoar jouw stamboom uit tot 1811. De uitgezochte gegevens zullen je vervolgens in een handzaam formaat worden aangeboden.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De opbrengst van deze speciale actie, die loopt t/m 24 december, komt geheel ten goede aan Serious Request.

Voor meer Tresoar-acties zie: http://www.kominactie.nl/tresoar

€ 25,00 voor een stamboom én hygiene!

Laat je stamboom uitzoeken voor Serious Request én voor jezelf!

3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen zij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen.

Thema Serious Request 2013: Terugdringen van kindersterfte door diarree

3FM Serious Request 2013 vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die sterven aan de gevolgen van diarree. Jaarlijks sterven er wereldwijd 800.000 kinderen door deze stille ramp en 3FM en het Rode Kruis zetten zich er tijdens deze editie voor in om dit cijfer zoveel mogelijk te laten dalen.

Lees meer http://wiewaswieblog.nl/2013/12/laat-je-stamboom-uitzoeken-voor-serious-request-en-voor-jezelf/

Nieuwsflitsen

Donderdagavond heeft de gemeenteraad ingestemd met een voorstel van het college om een nieuw depot te bouwen voor het Stadsarchief.

Het Stadsarchief, sinds 2007 gevestigd in het monumentale pand De Bazel aan de Vijzelgracht, barst uit zijn voegen. De huidige depotcapaciteit van 48 kilometer archief is niet meer voldoende voor de immer groeiende...

Lees meer...

Login vdrmolenGo to top