U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieGeneanetHerontdek Middelburg in het Zeeuws Archief !

Puck van der Molen

Puck van der Molen

Vandaag, 4 juni 2012, om 14:30 uur, is de familie van der Molen weer een naamgenoot rijker. Haar naam luidt Puck van der Molen. Dochter van André van der Molen en Mirte Pol, en zusje van Noortje.

De volledige naam luidt:

Puck Angela Jill van der Molen

Namens www.vdrmolen.com, van Harte Proficiat! 


 

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...

van der Molen en Winschoten

Begin 18e eeuw stonden in de gemeente Winschoten 13 molens. In de loop van de jaren zijn door diverse oorzaken, zoals industrialisatie, de aantallen flink gereduceerd. Winschoten heeft op haar grondgebied nog drie monumentale molens staan, te weten Berg, Dijkstra en Edens. Deze molens zijn eigendom van de gemeente en worden beheerd door vrijwillige molenaars. Alle drie de molens staan in het centrum van Winschoten. Van deze 3 molens is ieder geval bekend, dat géén van onze voorouders eigenaar is geweest.

Go to top