U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieCBGCBG introduceert Digitale Vriendschap

Thomas van der Molen

Thomas van der Molen (22-06-2014)Op 22 juni 2014 is de familie van der Molen weer een naamgenoot rijker. Zijn naam luidt Thomas van der Molen. Zoon van Patrick en Patty van der Molen, en broertje van Sanne van der Molen. Thomas is geboren rond 21:45 uur in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen.

Thomas is op dit moment de eerste, en voorlopig de enige, die de naam "van der Molen" kan voortzetten.


Namens www.vdrmolen.com, van Harte Proficiat!


Nieuwsflitsen

Donderdagavond heeft de gemeenteraad ingestemd met een voorstel van het college om een nieuw depot te bouwen voor het Stadsarchief.

Het Stadsarchief, sinds 2007 gevestigd in het monumentale pand De Bazel aan de Vijzelgracht, barst uit zijn voegen. De huidige depotcapaciteit van 48 kilometer archief is niet meer voldoende voor de immer groeiende...

Lees meer...

van der Molen en Winschoten

Begin 18e eeuw stonden in de gemeente Winschoten 13 molens. In de loop van de jaren zijn door diverse oorzaken, zoals industrialisatie, de aantallen flink gereduceerd. Winschoten heeft op haar grondgebied nog drie monumentale molens staan, te weten Berg, Dijkstra en Edens. Deze molens zijn eigendom van de gemeente en worden beheerd door vrijwillige molenaars. Alle drie de molens staan in het centrum van Winschoten. Van deze 3 molens is ieder geval bekend, dat géén van onze voorouders eigenaar is geweest.

Login vdrmolenGo to top